सीधै सामग्रीमा जानुहोस्

आफ्नो HopSlide खाता मेटाउनुहोस्

खाता मेटाउँदा डेटा नष्ट हुन्छ र नम्बर छुट्छन्. यो विश्राम होइन, र उल्ट्याउन मिल्दैन.

यो पृष्ठ HopSlide को हो, iPhone र Android का लागि CircleRoll LLC को एप.

एपमा मेटाउनुहोस्

  1. HopSlide खोल्नुहोस् र साइन इन गर्नुहोस्.
  2. Settings, अनि Privacy & security मा जानुहोस्.
  3. Delete account ट्याप गर्नुहोस्, के जानेछ पढ्नुहोस्, र पुष्टि गर्नुहोस्.

मेटाउने काम तुरुन्त चल्छ, र सकिएपछि हामी इमेल गर्छौं.

केही डेटा मेटाउनुहोस्, खाता राख्नुहोस्

सन्देश, पूरै कुराकानी, कल र भ्वाइसमेल तपाईं जुनसुकै बेला, एपमा वा वेबमा, आफैं मेटाउन सक्नुहुन्छ.

  • एउटा सन्देश: थिचेर राख्नुहोस् (वेबमा राइट-क्लिक), अनि मेटाउनुहोस् छान्नुहोस्.
  • एउटा कुराकानी: च्याट सूचीमा बायाँ स्वाइप गर्नुहोस्, वा खोलेर मेनु चलाउनुहोस्, अनि मेटाउनुहोस् छान्नुहोस्.
  • कल र भ्वाइसमेल: कल वा भ्वाइसमेलमा बायाँ स्वाइप गर्नुहोस्, अनि मेटाउनुहोस् छान्नुहोस्.

तपाईंले मेटाउनुभएको हाम्रा सर्भरबाट तुरुन्त जान्छ र 30 दिनभित्र ब्याकअपबाट पनि. अर्काको फोनको प्रति उनीहरूकै रहन्छ.

एप छैन?

जुन इमेलबाट तपाईं साइन इन गर्नुहुन्छ त्यो ठेगाना लेख्नुहोस्. हामी त्यो ठेगानामा पुष्टिको लिंक पठाउँछौं, त्यसैले तपाईंबाहेक कसैले खाता मेटाउन सक्दैन. लिंक खोलेर पुष्टि नगरेसम्म केही मेटिँदैन.

तपाईंले Sign in with Apple प्रयोग गरेर इमेल लुकाउनुभएको छ भने साइन इन ठेगाना privaterelay.appleid.com मा सकिन्छ. त्यो Apple खाताको सेटिङमा Sign in with Apple मुनि पाइन्छ.

खाताको ठेगानाबाट hello@hopslide.com लाई इमेल गरेर मेटाउन भन्न सक्नुहुन्छ.

के मेटिन्छ

  • तपाईंको खाता, साइन इन विवरण र सेटिङ
  • तपाईंका नम्बर, जुन छुट्छन्. प्रयोग भएको नम्बर पहिले 90 दिन कसैलाई दिइँदैन, त्यसैले अर्को धनीलाई तपाईंका लागिका सन्देश पुग्दैनन्.
  • तपाईंका सन्देश, फोटो सन्देश, संलग्नक र मस्यौदा
  • कल इतिहास, भ्वाइसमेल, उतारा र रेकर्ड गरिएका अभिवादन
  • एपमा सुरक्षित सम्पर्क, ब्लक नम्बर, छिटो जवाफ, तय सन्देश र स्वचालित जवाफका नियम
  • कागज माग्ने देशको नम्बरका लागि तपाईंले अपलोड गरेका कागज
  • तपाईंको अन्तर्राष्ट्रिय क्रेडिट र त्यसको इतिहास. नचलेको क्रेडिट फिर्ता हुँदैन.
  • तपाईंको रेफरल कोड र पुस सूचना टोकन
  • तपाईंको Apple ID सँगको जोड, Sign in with Apple प्रयोग गर्नुभएको भए, त्यो रद्द हुन्छ

के राखिन्छ, र कति बेर

  • खाता मेटाउँदा App Store र Google Play का सदस्यता रद्द हुँदैनन्. Apple वा Google ले तिनीहरूको बिल काढ्छन्; आफ्नो App Store वा Google Play सदस्यता सेटिङमा रद्द गर्नुहोस्, सकेसम्म मेटाउनुअघि.
  • web.hopslide.com मा किनेको सदस्यता फरक छ: बिल हामी काढ्छौं, त्यसैले खाता मेटाउँदा त्यो पहिले रद्द हुन्छ र फेरि शुल्क लाग्दैन. चलिरहेको अवधिको फिर्ता हुँदैन.
  • खरिद रेकर्ड Apple, Google र वेब खरिदका लागि हाम्रो भुक्तानी प्रोसेसरले आफ्नो नीतिअनुसार राख्छन्. हाम्रो सदस्यता प्रोसेसरसँगको प्रति पनि हामी मेटाउँछौं.
  • वेबको खरिदका लागि, चेकआउटमा तपाईंले मानेका सर्तको रेकर्ड 3 वर्ष राखिन्छ, वा सदस्यता सकिएको 1 वर्ष पछिको हो भने त्यतिञ्जेल, उपभोक्ता कानुनले मागेजस्तै. त्यसमा नाम, इमेल वा कार्ड विवरण हुँदैन.
  • इन्क्रिप्टेड डाटाबेस ब्याकअप, जुन पालैपालो बदलिन्छन् र 30 दिनभित्र जान्छन्.
  • अरूसँग साटासाट गरेका सन्देश उनीहरूका फोनमै रहन्छन्.
  • तपाईंले पठाएका सहयोग इमेल, कुराकानी सकिएको 24 महिनाभित्र मेटिन्छन्.

थप विवरण गोपनीयता नीति मा छ.